Våra tjänster

DET AUKTORISERADE VAKTBOLAGET MED DET STORA HJÄRTAT

Vad kan vi erbjuda

 

Vi har ett brett sortiment på tjänster som kan fås via oss

Vi har arbetat så pass länge i denna bransch, några av oss mer än 20 år så vi har skaffat oss den erfarenheten att man kan lita på att vi gör ett bra jobb, oavsett vad. Vi sysslar dessutom inte med väkteri utan har koncentrerat oss på krog- restaurang- festival- happnings- verksamheter, vilket gör att vi är väldigt duktiga på det. Vi har haft huvudansvaret för säkerheten många festivaler, bla Stadsfesten i Hudiksvall, Glada Hudik festen, Ljusdals festival, Gala galet i Hassela, Cityfesten i Gävle har även varit hjälpt av oss. Vi har även haft förmånen att vakta Kungen under SM i skidor.

Ordningsvakter

Vi får alltid höra av gästerna och personalen att vi är så trevliga, men det finns mer.

Ordningsvakterna är givetvis förordnade och utbildade. Vi anser att en ordningsakt skall kunna första hjälpen och ha kunskap om brandskydd. De är dessutom utbildade inom konflikthantering och drogtecken. Ordningsvakternas syssla är att se till att det är som det hörs på namnet, ordning.

 

Krogvärdar

Våra värdar få gå vår interna utbildning i konflikthantering, första hjälpen, brandskydd mm. De är dessa som är närmast krögaren i hans önskemål om gäster mm. Är väldigt bra att ha i "dörren" för legkoll mm.

 

Garderobiärer

En garderobiär skall med ett leende på läpparna kunna ta emot jackor i hög fart och inte lämna ut fel plagg. Ingen tjänar på att ha människor i kö till garderoben.

 

Discjockeys

Vi har kontakt med ett flertal duktiga diskjockeys. De vet hur man fyller ett dansgolv och är flexibla när det gäller musik. Vissa kan även köra karaoke.

 

Kravallstaket

Vi kan nu även erbjuda kravallstaket. Vi har 20m kravallstaket som tål mycket stökiga miljöer. 17 sektioner á 1,2m. Det fina med det hela är att vi kör fram det, sätter upp det, tar ned det och tar bort det om vi har vakter på aktuella stället. Man sparar mycket tid och pengar på att slippa göra det. Om vi inte har vakter på det aktuella stället så går det givetvis att hyra det ändå. Man kan även köpa till transporttjänsten.

 

Säkerhetsplaner

Vi har gjort säkerhetsplan för bla Hudikkalaset. Det blev ett häfte på 38 sidor som täcker allt som behövs för att säkert genomför ett större arrangemang. Just detta häfte blev väldigt bra mottaget av myndighet och något av en branchstandard.

 

Övrigt

Med de kontakter vi har förskannst oss med genom årens lopp så kan vi hjälpa till med det mesta. Prova oss!

Gävleborgs Vakttjänst AB Copyright © All Rights Reserved

info@vakttjanst.se